Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Turvallisuussuunnittelu

Turvallisuussuunnittelu on nykyään hyvin merkittävässä roolissa sekä yritysmaailmassa että julkisella sektorilla. Se pitää sisällään muun muassa kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloilmoitin-, turvavalaistus- ja päällekarkaushälytysjärjestelmät. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi!

Turvallisuussuunnittelu tarpeisiin räätälöitynä

Turvallisuussuunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeiden kartoituksesta. Otamme huomioon kunkin kohteen yksilölliset ominaisuudet kokonaisvaltaisen turvallisuusjärjestelmän suunnittelussa. Osaamme laatia parhaat turvallisuusratkaisut eri välineineen ja toimenpiteineen, jotka yhdessä muodostavat turvaa tuovan lopputuloksen yrityksellesi.

Turvallisuuden parantaminen on erityisosaamistamme ja olemme alan kokenut ammattilainen. Työskentelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo ja Vantaa), mutta palvelemme asiakkaita myös muualla Suomessa!

Kokonaisvaltaiset turvajärjestelmät

Turvallisuussuunnittelu tarkoittaa asiakkaan tarpeiden kartoittamista ja oikeiden ratkaisuiden löytämstä. Turvajärjestelmä koostuu monista yksittäisistä järjestelmistä, jotka yhdessä muodostavat kattavan turvaratkaisun. Turvajärjestelmän osa-alueita ovat muun muassa:

 • Kulunvalvontajärjestelmät
 • Kameravalvontajärjestelmät
 • Rikosilmoitinjärjestelmät
 • Paloilmoitinjärjestelmät
 • Turvavalaistusjärjestelmät
 • Päällekarkaushälytysjärjestelmät
turvallisuussuunnittelu

Asiakaskohtainen turvallisuussuunnittelu

Laadimme kullekin asiakkaalle juuri heidän tarpeitaan parhaiten palvelevat turvaratkaisut, jotka suojelevat niin henkilöitä kuin omaisuutta. Toteuttamamme turvallisuussuunnittelu muodostaa turvaa ja lopputulos on aina ratkaisu, johon voit luottaa.

Yritysten ohella palvelemme myös muun muassa julkista sektoria sekä valtakunnallisesti toimivia ketjuja. Haluamme, että asiakas ymmärtää ja tietää mitä teemme – olemme tiiviisti yhteydessä asiakkaaseen koko projektin ajan ja pidämme asiakkaan ajan tasalla työn edistymisestä.

Valvonta

Turvallisuussuunnittelu toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Kartoitamme tilat ja tarvittavat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Työmme sisältää suunnittelun ja mahdolliset valvontatyöt – varsinainen asennustyö tai huoltotoimenpiteet eivät lukeudu palveluihimme.

Projekti onnistuu meiltä kokonaisvaltaisesti, sillä yhteistyökumppaniverkostomme on laaja. Voimme tarvittaessa suositella sinulle luotettavia alan ammattilaisia, jotka hoitavat erilaiset asennus- ja huoltotyöt varmalla otteella. Voit myös käyttää vapaasti omaa luottoasentajaasi tai muita omia kontaktejasi turvallisuussuunnitelman käytännön toteutuksessa.

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy – turvallisuussuunnittelua jo vuodesta 1989

Olemme pääkaupunkiseudun liepeillä Karkkilassa sijaitseva yritys, joka on erikoistunut sähkötekniseen suunnitteluun, turvallissuunnitteluun, valvontaan ja konsultointiin. Palveluihimme kuuluvat myös sähkösuunnittelu ja valaistussuunnittelu. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1989 ja työllistämme tällä hetkellä neljä sähköalan ammattilaista. Laatu, tarkkuus ja ammattiylpeys yhdistävät kaikkia työntekijöitämme.

Työskentelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo). Palvelemme yrityksiä, julkista sektoria sekä valtakunnallisesti toimivia ketjuja myös maanlaajuisesti. Meillä on lukuisia asiakkaita muun muassa Turussa ja Tampereella. Maantieteellinen sijainti ei siis ole este tietotaitomme hyödyntämiselle ja turvallisuussuunnittelun toteuttamiselle. Satsaamme korkealaatuiseen työnjälkeen ja henkilökunnan ammattitaitoon.

  Ota yhteyttä!

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
  Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta »