Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Luotettavaa ja pitkäikäistä yhteistyötä

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidolla ja Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsäsellä on vuosikymmenten yhteistyö ja puitesopimus, jonka perusteella toimitaan. Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen tekee LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon omistamien ja hallinnoitavien kiinteistöjen sekä LähiTapiolan toimistojensa sähkösuunnittelua, valvontaa ja konsultointia sekä dokumentointia.

Vuodesta 1991 lähtien on tehty noin 1100 hanketta noin 350 toimipaikkaan.

Sähköasioiden keskittäminen ammattilaiselle

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistöpäällikkö Joonas Vuonio ei ollut yhteistyön alkamisen aikaan vielä töissä LähiTapiolassa, mutta hän uskoo yhteistyön alkaneen tarpeesta keskittää sähkösuunnittelua ja yhtenäistää toimintamalleja. Aiempi kiinteistöpäällikkö oli todennut Seppo Räsäsen tarkaksi, asiantuntevaksi ja luotettavaksi kumppaniksi.

Yleensä vuokralaismuutoshanke menee kutakuinkin näin.

“Ensin käydään vuokrasopimusneuvotteluja ja luonnostellaan tilasovituksia tulevalle vuokralaiselle. Sen jälkeen, kun vuokralaisen kanssa on päästy vuokrasopimukseen lähdetään rakennuttajakonsultti vetoisesti edistämään hanketta, jolloin mukaan kiinnitetään talotekniikka- ja erityissuunnittelijat edistämään hanketta.”

“He tekevät suunnitelmat vastaamaan vuokralaisasiakkaan tarpeita ja sovittua laatutasoa. Erityisesti sähkön osalta on keskeistä tunnistaa, minkälaista asiakkaan toiminta on, ja mitä he voisivat tarvita omissa tiloissaan.” 

“Yleensä vuokralaisasiakas ei ole ammattilainen rakentamisen suhteen, täytyy osata esittää oikeita kysymyksiä ja viedä sitä kautta suunnittelua eteenpäin. Kun suunnitelmat on valmiit, kilpailutetaan urakka ja valvotaan käytännössä, että työt tulee tehtyä suunnitelmien mukaan laadukkaasti ja määräysten mukaisesti. Seppo vastaa sähkösuunnittelusta ja sähkövalvonnasta”, Joonas Vuonio kertoo.

Huolellisesti ajateltuja, suunniteltuja ja tehtyjä ratkaisuja

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidossa ollaan tyytyväisiä Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsäsen toimintaan.

“Seppo tekee hankkeissa tietynlaista omistajan edunvalvontaa, ei ylisuunnitella ja pyritään ohjaamaan vuokralaisen valintoja järkeviksi jotta pysytään hankkeen kustannusraamissa.”

“Seppo ja muut meidän käyttämät suunnittelijat tuntevat meidän kiinteistöt niin hyvin, että kun heille antaa tehtävän, he pystyvät kaivamaan riittävät lähtötiedot ja suoriutumaan annetuista toimeksiannoista. He ovat erittäin itseohjautuvaa porukkaa, jotka tietävät kun oikeasti tarvitsevat meidän puolelta jotain hyväksyntää tai linjauksia asioihin.” 

Entä mihin LähiTapiola Kiinteistövarainhoidossa ollaan erityisen tyytyväisiä?

“Suunnitteluratkaisut ovat järkeviä ja niissä on mietitty kustannustehokkuutta. Toisin sanoen, ei lähdetä uusimaan tiloista kaikkea, vaan hyödynnetään esimerkiksi vanhoja kaapelointeja ja olemassa olevaa tekniikkaa. Tässä näkyy Sepon pitkä kokemus, että hän pystyy hyödýntämään myös jo olemassa olevia asioita”, Vuonio kehuu.

Konkreettinen hyöty joka palvelusta ollaan saatu, on palvellut kaikkia osapuolia.

“Hankkeet saadaan vietyä läpi aikataulussa ja niiden kustannusraameissa läpi.

Uskallan sanoa, että sekä me että meidän asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä tehtyihin ratkaisuihin, joita suunnitteluissa on tehty. Ne ovat toimivia. Asiat ovat aina huolellisesti ajateltuja, suunniteltuja ja tehtyjä.”

    Ota yhteyttä!

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
    Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta »