Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Asennusvalvonta

Asiantunteva asennusvalvonta varmistaa, että työ toteutetaan suunnitelman ja hyvän asennustavan mukaisesti ja että mahdollisia yllätyksiä ei tule eteen. Sama pätee sähkötöiden suunnittelun ohjaukseen – varmistamme tilaajan tahdon ja edun toteutuvan.

Asennusvalvonta ja suunnittelun ohjaus käsittävät kaikki sähkötyöt sekä mm. valaistustyöt, turvallisuusjärjestelmät ja tietoverkot.

Asennusvalvonta on työn tilaajan etujen valvomista

Valvomme sähkötöitä ja varmistamme, että kaikki työt toteutetaan tilaajan etujen ja suunnitelman mukaisesti. Työkohteisiimme kuuluvat muun muassa liiketilat, toimistorakennukset ja pienteollisuustilat.

Asiantunteva asennusvalvonta on erittäin suotavaa ja suositeltavaa, jopa välttämätöntä, mikäli halutaan varmistaa turvallinen sähköasennuksien toteutus. Valvomme työmaalla tilaajan oikeuksia ja sähkösuunnitelman noudattamista – varmistamme, että sähkötyöt toteutetaan hyvän asennustavan ja säädösten mukaisesti. Tarvittaessa voimme valvoa myös dokumentointia ja loppupiirustusten tekoa.

asennusvalvonta

Sähkötöiden suunnittelun ohjaus ja valvonta

Asennusvalvonnan lisäksi teemme myös sähkö-, valaistus-, turvallisuus- ja tietoverkkosuunnittelun ohjausta ja valvontaa. Katsomme tilaajan etuja ja valvomme, että suunnitelmassa huomioidaan kaikki tilaajan toiveet ja vaatimukset.

Olemme asiantuntijalinkki suunnittelevan tahon ja asiakkaan välillä. Annamme suunnittelijalle suunnitelman lähtötiedot, käymme läpi valmiin suunnitelman ja tarkistamme, että suunnitelma on toteutettu tilaajan vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Sinun ei tarvitse olla sähkösuunnittelun ammattilainen – me valvomme etuasi ja pidämme huolen, että suunnitelmassa on otettu huomioon kaikki sovitut asiat.

Haluatko lisätietoja suunnittelupalveluista, ota yhteyttä »

Palvelemme yrityksiä ja julkisia toimijoita

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yritykset ja julkisella sektorilla toimivat tahot sekä maanlaajuisesti toimivat ketjut. Asennusvalvonta kohdistuu uusirakennuksiin ja saneerauskohteisiin, normaalisti kohteemme ovat saneerattavia rakennuksia.

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen palvelee pääkaupunkiseudun ohella maanlaajuisesti eli maantieteellinen sijainti ei ole este asennusvalvontapalveluidemme hyödyntämiselle. Asiakkaitamme sijaitsee runsaasti myös esimerkiksi Turussa ja Tampereen seudulla.

Olemme laadukas ja joustava perheyritys

Olemme joustava perheyritys – laadukas, kotimainen ja henkilökohtainen palvelu on meidän ehdoton vahvuutemme. Asiakkaitamme ovat muun muassa monet valtakunnalliset ketjut ja meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita. Asennusvalvonta varmistaa, että lopputulos on laadukas ja suunnitelman mukainen. Meiltä myös sähkösuunnittelu ja turvallisuussuunnittelu.

Projektin johtaminen vaatii alan erikoistietotaitoa, jota Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy:ltä löytyy runsaasti. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä heti kun asennusvalvonnan tarve selviää. Mitä aiemmin olet meihin yhteydessä, sitä perusteellisemmin voimme valmistua työhön. Tarvittaessa pystymme reagoimaan tilauksiin hyvinkin nopeasti, jopa saman päivänkin aikana. Joustavuus ja nopeus ovat pienen perheyrityksemme ehdottomia valtteja.

    Ota yhteyttä!

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
    Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta »