Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Luotettavuus ja ammattilaisuus keskiössä

Vakuutusyhtiö Turvan ja Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy:n yhteistyö on jo vuosikymmenen mittainen. Yritysten välillä on puitesopimus, jonka mukaan Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy tekee Vakuutusyhtiö Turvalle kaikkien heidän toimistojensa suunnittelua, valvontaa, konsultointia, rakennuttamistehtäviä sekä dokumentointia liittyen kaikkiin sähköjärjestelmiin. Hankkeita on tehty vuodesta 1999 lähtien yhteensä noin 300 kappaletta, noin 30 toimipaikassa. 

”Olen itse tehnyt Sepon kanssa yhteistyötä jo toistakymmentä vuotta. Eli pitkä yhteistyökumppani on kyseessä. Hän tuli meille LähiTapiolan kautta, kertoo Turvan toimistopäällikkö Riitta Mattila. 

”Ensimmäinen sana, joka tulee mieleeni Sepon toiminnasta, on luotettavuus. Ja myös yhteistyön helppous, näin ostajan vinkkelistä katsottuna.” 

Palvelu kokonaispakettina 

Turva ostaa palvelun kokonaispakettina, kun tarvetta uudelle työlle tulee. 

Kun hanke aloitetaan pakettiin kuuluvat suunnittelu, kilpailutus, tarjouspyynnöt sekä projektin valvonta. 

”Lisäksi hän hyväksyy loppupäässä laskutuksen, jonka jälkeen me saamme hyväksyä, Sepon hyväksymän laskun maksuun.” 

”Kokonaispaketti on ostajan kannalta äärimmäisen helppo ja Seppo henkilönä on äärettömän jämpti. Häneen voi aina satasella luottaa, että homma tulee hoidettua. Hän vaatii kaikki velvoitteet kuntoon mitä sähköasioihin liittyy. Ennen sitä hän ei hyväksy työtä. Sen jälkeen, kun projekti on ohi, voimme olla varmoja, että kaikki on hoidettu kuntoon.” 

Kyky ongelmien ratkaisuun 

Yritysten välinen viestintä hoituu Mattilan mukaan sujuvasti, pääosin sähköpostitse. Vastaukset hän saa nopeasti sekä sähköpostitse että kiireemmissä asioissa puhelimitse. Kasvotustenkin tavataan ja jutellaan kokouksissa. 

Sähköinsinööri toimisto Seppo Räsäsen kanssa on Riitta Mattilan mielestä todella helppoa toimia, koska kokonaisuuden voi siirtää ammattilaisen hoidettavaksi. 

”Sepon kanssa toimiessa luotettavuus ja ammattimaisuus korostuvat. Ja mikä on poikkeavaa, kun olen ollut monen erilaisen yrityksen kanssa tekemisissä, on hänen tarkkuutensa viestinnässä. Niissä kaikki asiat ovat kuin nakutettuina hoidettuna ja tehtynä. Se on asia, jota arvostan.” 

”Sepolla on kyky ongelmien ratkomiseen. Tilapalveluista vastuullisena, en pidä vastauksesta; on vaikea, ei onnistu. Se ei ole minusta oikea vastaus vaan; työ on haasteellinen, mutta haetaan siihen jokin ratkaisu. Ja tätä minä arvostan eniten yhteistyökumppanissa,” Mattila sanoo. 

Toimistopäällikkö Riitta Mattila suosittelee lämpimästi pitkäaikaista yhteistyökumppania myös muille yrityksille. 

”Uskon, että hänellä on aika laaja skaala, jonka hän pystyy hoitamaan yritysmaailmassa, oli sitten kyseessä pieni tai isompi yritys. Esimerkkinä kapasiteetista kertoo tuo Turvan pääkonttori, josta toimistotilaa on 4000 neliötä. Sinne Seppo on suunnitellut tietoliikennesuunnitelman päivityksen. Joten hän pystyy ottamaan isoistakin projekteista vastuuta.”

    Ota yhteyttä!

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
    Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta »