Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Asiantunteva turvallisuussuunnittelu takaa onnistuneen kokonaisuuden

Kun turvallisuussuunnittelun tekee ammattilaistiimi, ovat ratkaisut kestäviä ja kustannustehokkaita. Turvallisuussuunnittelu niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla kuuluvat Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsäsen ydinosaamiseen.

Kiinteistöjen turvallisuussuunnittelu sisältää muun muassa kameravalvonnan sekä rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmät. Myös paloturvallisuus- ja poistumisvalaistusjärjestelmät ovat tärkeä osa turvallisuussuunnittelua – mitkä ovat monesti myös rakennusluvan ehtona. Asiantuntevalla turvallisuussuunnittelulla ja osaavien turvajärjestelmätoimittajien avulla taataan tarpeen mukainen turvallisuustaso ja toiminta kiinteistössä.

Turvallisuusjärjestelmät erilaisiin tarpeisiin

Turvallisuussuunnitteluun liittyvät tarpeet vaihtelevat runsaasti kohteen mukaan. On tärkeää, että turvallisuusjärjestelmien tavoitteet käydään huolella läpi yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Ammattimaisen turvallisuussuunnittelun kautta kokonaisuus saadaan kerralla selvitettyä. Asiantuntijatiimin voimin ratkaisuja mietitään monesta eri näkökulmasta ja muodostetaan kokonaisuus asiakkaan tarpeista. Turvallisuussuunnittelun kautta saadaan kohteeseen ammattilaisten käyttämiä korkealaatuisia ja hyväksi havaittuja tuotteita, millä taataan virheetön ja asianmukainen toiminta.

Asiantuntevan suunnittelutyön kautta tarvittava laitteisto räätälöidään tarkasti kohteen tarpeita ja tavoitteita vastaavaksi. Siinä, missä esimerkiksi rikosilmoittimien ensisijainen tavoite on vahinkojen ennaltaehkäiseminen, keskittyy kameravalvonta mahdollisesti jo tapahtuneiden vahinkojen selvittämiseen. Kulunvalvonnan keskeisenä tavoitteena taas on usein seurata, että ainoastaan asianomaiset henkilöt pääsevät kulkemaan tietyssä tilassa tai tietyllä alueella. Monissa tapauksissa haluttu turvallisuustaso saavutetaankin monien turvallisuusratkaisujen yhdistelmänä.

Erityisesti kameravalvontajärjestelmät ovat viime vuosien aikana kehittyneet nopeaa vauhtia. Kameroiden kuva on parantunut huimasti ja tallennustila ei ole enää nykyisin ongelma, lisäksi samalla hankintakustannukset ovat pudonneet merkittävästi. Tämä näkyykin kameroiden yleistymisenä mitä erilaisimmissa kohteissa.

Lisäksi turvallisuussuunnittelun kautta saadaan asianmukaiset dokumentit niin laskentaa, asennusta, kuin käyttöäkin varten. Näin saadaan muun muassa kilpailutusaineisto, jonka avulla saadaan valittua teknistaloudellisesti paras turvaurakoitsija. Lisäksi tarjoamme laadunvalvontaa ja -tarkkailua, mikä takaa parhaimman mahdollisen lopputuloksen asiakkaalle.

Turvallisuussuunnittelua vuosikymmenten kokemuksella

Vaativien kohteiden turvallisuussuunnittelu on erityisosaamistamme. Työskentelemme pääsääntöisesti kasvukolmion Helsinki, Tampere ja Turku alueella, mutta palvelemme toki asiakkaitamme ympäri Suomen. Olemme tarjonneet asiakkaillemme turvallisuussuunnittelua jo vuodesta 1989 saakka. Toteutamme turvallisuussuunnittelun lisäksi muun muassa tietoverkkojen suunnittelua ja kevyttä rakennuttamispalvelua sekä valaistussuunnittelua pitkällä kokemuksella.

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä!

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
    Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta »