Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Tietoverkkosuunnittelu

Tietoverkkosuunnittelu on nykypäivänä tärkeä sijoituskohde, kun halutaan taata laitteiden sujuva toimivuus

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy on pieni perheyritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta. Meidän kauttamme yksityiset ja julkisen puolen asiakkaat sekä valtakunnalliset ketjut saavat sähkö-, valaistus- ja tietoverkkosuunnittelut ammattitaidolla. Olemme olleet mukana niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa. Toimimme pääsääntöisesti Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella mutta sopimuksen mukaan tulemme mielellämme myös muualle Suomeen. Olemme olleet hyvin aktiivisia mm. Turussa ja Tampereella – tietoverkkosuunnittelu.

Olemme yritys, joka satsaa laadukkaaseen työjälkeen ja henkilökunnan osaamiseen

Meillä on koulutettu ja kokenut henkilökunta, joka tekee taatusti tarkkaa ja laadukasta työtä liittyen mm. tietoverkkosuunnitteluun. Henkilökunnallamme on käytössä alan parhaat suunnitteluohjelmat sekä muut ammatillisen työkalut. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja heillä on alalla toivottu ammattipätevyys. Olemme erikoistuneet sähkösuunnittelu-, valvonta– ja konsultointipalveluihin, mutta meidän kautta saat käyttöösi tarvittaessa myös asennuspalvelua. Esimerkiksi tietoverkon asennus ja huolto toteutetaan hyvien yhteistyökumppaniemme kautta. Tietoverkkosuunnittelu on sitä, mitä osaamme parhaiten ja siihen panostamme täydellä teholla.

Meille tärkeää on myös, että asiakas ymmärtää ja tietää mitä teemme. Otamme asiakkaan kaikki toiveet ja tarpeet huomioon sekä pidämme yhteyttä koko projektin ajan.

Tietoverkkosuunnittelu kattaa lähes kaikki nykyajan järjestelmät

Hyvällä tietoverkkosuunnittelulla mahdollistetaan kohteeseen toimiva verkko, jossa mm. fyysiset tietoturva-asiat on huomioitu. Tietoverkkosuunnittelun ohella suunnittelemme myös muut tele- ja turvajärjestelmät kuten

 • merkinanto
 • porttiohjaus
 • potilastarkkailu
 • äänentoisto
 • videoneuvottelu
 • keskuskello
 • kulunvalvonta
 • työajan seuranta
 • audiovisuaali (AV)
 • paloilmoitin
 • rikosilmoitin
 • päällekarkaushälytys
 • yhteisantenni
 • videovalvonta
 • poistumisreittivalaistusjärjestelmät

Hyvä tele- ja turvasuunnittelu mahdollistaa järjestelmien tarkoituksenmukaisen käytön.

Kuinka tietoverkkosuunnittelu toteutetaan?

Projekti aloitetaan ensin kuuntelemalla asiakasta ja tutustumalla kohteeseen. Tarkan perehtymisen jälkeen jatkamme työtämme suunnittelupöydän ääressä, jossa suurin osa ajastamme kuluu. Yksityiskohtaisen tietoverkkosuunnittelun jälkeen ohjeistamme urakoitsijaa, joka asentaa piirustusten mukaisen tietoverkkojärjestelmän tilaan. Käymme myös paikan päällä työmaalla tarkistamassa, että tietoverkkosuunnitelmaa noudatetaan tarkasti. Dokumentoimme kaiken työn alusta aivan loppuun asti ja työn valmistuttua teemme asiakkaalle vielä loppupiirustukset. Tietoverkkosuunnittelu meidän toteuttamana on tarkkaan harkittua ja taatusti osaavaa.

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy tarjoaa tietoverkkosuunnittelua kattavasti koko maassa

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi ammattilaisen otetta tietoverkkosuunnittelussa? Me hoidamme puolestasi suunnittelun, valvonnan, asentamisen ja huollon. Meillä on tarjota Sinulle monipuolinen arsenaali ammattilaisia ja alihankkijoita. Jättämällä meidän huoleksemme tietoverkkosuunnittelun takaamme, että teemme laadukasta työtä joustavasti ja nopeasti pienen perheyrityksen innolla ja intohimolla.

Tietoverkkosuunnittelu on meidän erikoisalaamme ja jopa isot valtakunnalliset ketjut ovat luottaneet meidän osaamiseemme. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja me takaamme, että onnistumme luomaan sinulle toimivan ja käytännöllisen tietoverkon yrityksesi tai toimistosi tarpeisiin.

  Ota yhteyttä!

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
  Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta »