Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

3D Suunnittelu

3D suunnittelu auttaa työn tilaajaa hahmottamaan projektin jokaisen vaiheen parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy:n asiantuntijoilla on käytössään alan ajankohtaisimmat työvälineet ja suunnitteluohjelmat.

Me haluamme pitää suunnitteluprosessin kaikki vaiheet asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman avoimina. Tarjoammekin sähkö- ja valaistussuunnitelmat tarvittaessa myös 3D-malleina, jotta asiakkaamme saavat mahdollisimman syvällisen ymmärryksen siitä, miltä lopputulos näyttää. 3D suunnittelu tarjoaa keinon nähdä selkeästi ja todenmukaisesti esimerkiksi valaisimien ja muiden elementtien tarkat sijainnit ja mitat.

3D suunnittelu ja mallinnus lisää suunnittelijoiden välistä keskustelua

Sen lisäksi, että 3D suunnittelu esimerkiksi valaistussuunnitteluprosessissa kehittää asiakkaan ja suunnittelijan välistä kommunikaatiota ja helpottaa työn tilaajaa näkemään projektin jokaisen vaiheen, on se tärkeä työkalu asiantuntijatiimimme keskinäisessä tekemisessä. Kun esimerkiksi tehdään projektia, jossa tarvitaan sekä valaistus- että LVI-suunnittelutyötä, saadaan projektin eri elementit sovitettua suunnitteluohjelmien avulla todenmukaisemmin yhteen jo ennen varsinaista työn toteuttamista. 3D suunnittelun avulla saadaan tilaa säästävien ratkaisujen suunnittelu huomattavasti helpommaksi ja tehokkaammaksi.

Menetelmän lukuisiin etuihin kuuluu myös määrälaskenta, koska sen avulla saadaan parhaillaan kaikki kaapelipituudetkin laskentaan mukaan. Tällöin urakoitsijat saavat laskettua tarkemman hinnan ja urakoitsijat ovat keskenään enemmän yhteismitallisia. Huolellinen suunnittelutyö ylipäätään on avainasemassa rakentamiskustannuksien minimoimisessa.

Käytössä olevat ohjelmat

Suunnittelutyömme tapahtuu kokonaan tietokoneavusteisesti ja asiantuntijoidemme käytössä on seuraavat CAD-sovellusohjelmat:

 • MagiCAD 2D ja 3D suunnitteluun ja tietomallinnukseen
 • MagiCAD Circuit Designer (piirikaaviot)
 • CadiE Sähäkkä 2D-suunnitteluun (pohjapiirustukset, aksonometriset ja muut kaaviot)
 • CadiE Kessu (keskusten pääkaaviot)
 • CadiE Pikasso (piirikaaviot)
 • Dialux (valaistuslaskenta)
 • Febdok (verkon mitoitus ja dokumentointi)
3d-suunnittelu- Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Kattava palvelutarjonta ympäri Suomea

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy:ta laadukas 3D suunnittelu ympäri Suomen. Lisäksi toteutamme sähköteknistä suunnittelua, valvontaa sekä konsultointia. Palveluihimme kuuluvat suunnittelu-, valvonta- ja konsultointipalvelut uudis- ja saneerauskohteisiin kaikkialle Suomeen. Erikoisaloistamme mainittakoon erikoisesti tietoverkkojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvät palvelut, joita olemme tehneet useammalle valtakunnallisesti toimivalle yritysketjulle. Meiltä myös turvallisuussuunnittelu ja sähkösuunnittelu.

3D suunnittelu alan kokeneelta ammattilaiselta

Olemme perheyhtiö, jonka tiimiin kuuluu neljä asiantuntijaa. Meillä on sähkösuunnittelusta, -valvonnasta ja -asennuksesta yli neljänkymmenen vuoden kokemus. Työmme korkeasta laadusta kertovat lukuisat tyytyväiset, pitkäaikaiset asiakkaamme, jotka ovat vuosien ajan luottaneet käsiimme vaativimmatkin projektit. Asiakkaisiimme kuuluukin muun muassa suomalaisia vakuutusyhtiöitä sekä merkittäviä julkishallinnon toimijoita. Haluatko kuulla lisää 3D suunnittelusta tai muista palveluistamme?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää! »

  Ota yhteyttä!

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
  Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta »