Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi kaikissa muodoissaan kaikenlaisiin rakennuksiin.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Saat kaiken tarvittavan sähkösuunnitelmasta aina valvontaan sekä monipuoliseen konsulttipalveluun asti.

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Sähkösuunnittelu, valaistussunnittelu ja turvallisuussuunittelu tarpeesi mukaan räätälöitynä. Ota yhteyttä jo tänään!

Sähkösuunnittelu

Hyvin tehty sähkösuunnittelu takaa onnistuneet ja pitkäikäiset sähköratkaisut

Sähkösuunnittelu yli 40 vuoden kokemuksella – meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita. Suunnittelu, valvonta ja konsultointi samasta osoitteesta. Saat kauttamme kokonaisvaltaista palvelua liittyen mm. sähkö-, valaistus– ja tietoverkkosuunnitteluun. Olemme pieni perheyritys, jolle henkilökohtainen ja laadukas palvelu on erittäin tärkeää. Myös suuret valtakunnalliset yritysketjut ovat päätyneet valitsemaan juuri meidän palvelumme. Ota yhteyttä!

Sähkösuunnittelu, valvonta ja konsultointi

Sähkösuunnittelu voidaan toteuttaa uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin aina toimistoista teollisuushalleihin. Tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen huolellisesti ja kartoittamaan asiakkaan omat toiveet ja tarpeet. Yksityiskohtaisen perehtymisen jälkeen sähkösuunnittelijamme aloittavat suunnittelutyön. Laadukas suunnittelutyö vie aikaa ja siinä otetaan huomioon sekä lainmääräykset, asiakkaan toiveet että käytännöllisyys. Hoidamme sähkösuunnittelun pätevien ammattilaisten tekemänä ja tarkistamana. Mitään ei jää huomaamatta, kun kokeneet ja taitavat sähkösuunnittelijamme lyövät päänsä yhteen asiakkaan tarpeiden toteuttamiseksi.

Suunnittelutyön jälkeen viemme suunnitelmat urakoitsijalle. Hoidamme sähkösuunnittelun niin yksityiskohtaisesti, ettei urakoitsijalle jää mitään epäselvää suunnitelmasta. Valvomme myös henkilökohtaisesti työmaalla suunnitelman noudattamista. Työn valmistuttua teemme vielä asiakkaallemme loppupiirustukset ja muut dokumentoinnit. Suunnittelu- ja valvontatyön lisäksi saat meiltä myös kattavat konsultointipalvelut liittyen mm. sähkö-, valaistus- ja tietoverkkosuunnitteluun. Tarvittaessa kilpailutamme myös urakoitsijat.

sähkösuunnittelu Helsinki- Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Miksi sähkösuunnittelussa kannattaa käyttää ammattilaista?

 • Ammattipätevyys takaa tasokkaan suunnittelutyön. Sähkösuunnittelu ja asennustyöt hoidetaan kerralla oikein, mukaan lukien lakien määräysten ja standardien noudattaminen.
 • Turvallisuus taataan valitsemalla ammattilainen suunnittelu- ja asennustöihin. Turvallisuus korostuu etenkin niissä rakennuksissa, joissa ihmiset aikovat asua ja työskennellä.
 • Osallistut harmaan talouden torjuntaan. Harmaa talous on ollut pitkään tapetilla ja sen estämiseksi etenkin valtio tekee työtä jatkuvasti.
 • Tekemisen taso on erinomainen pienintä yksityiskohtaa myöden.
 • Sähköviat jäävät minimiin ja työn pitkäikäisyys vain korostuu.
 • Tehdystä työstä jää tarkat dokumentit asiakkaan käyttöön, mikä helpottaa mm. seuraavan remontin suunnittelua ja toteuttamista.

Sähkösuunnittelu pitää sisällään tilanteesta riippuen kaikkea aina toimistoiden työpisteiden varustelusta muuntamoiden suunnitteluun. Ison kokonaisuuden hallintaan vaaditaan paitsi ammattitaitoa mutta myös kokemusta ja valvontatyötä, jotka kaikki saat Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy:n kautta. Projektista riippuen työt voivat vaihdella kestoltaan kahdesta tunnista peräti kolmeen vuoteen. Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy hoitaa kaiken kirjavat sähkösuunnittelutyöt laatua kunnioittaen ja asiakkaan toiveita noudattaen.

Toimintamme ulottuu koko Suomen alueelle

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta meillä on paljon asiakkaita myös Turusta ja Tampereelta. Tulemme sopimuksen mukaan kaikkialle Suomeen tarjoamaan kattavat sähkösuunnittelu-, valvonta- ja konsultointipalvelut. Toteutamme myös asennusvalvontaa, valaistussuunnittelua ja turvallisuussuunnittelua.

Asiakkaita meillä on laidasta laitaan niin yksityiset, yritykset ja valtakunnalliset isot ketjut. Sähkösuunnittelu voidaan tehdä monella tapaa mutta meidän kautta saat taatusti laadukasta, nopeaa ja tarkkaa suunnittelua vankalla ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella.

  Ota yhteyttä!

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
  Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta »