3D suunnittelu auttaa prosessin hahmottamisessa

3D suunnittelu auttaa työn tilaajaa hahmottamaan projektin jokaisen vaiheen parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy:n asiantuntijoilla on käytössään alan ajankohtaisimmat työvälineet ja suunnitteluohjelmat. 

Me haluamme pitää suunnitteluprosessin kaikki vaiheet asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman avoimina. Tarjoammekin sähkö- ja valaistussuunnitelmat tarvittaessa myös 3D-malleina, jotta asiakkaamme saavat mahdollisimman syvällisen ymmärryksen siitä, miltä lopputulos näyttää. 3D suunnittelu tarjoaa keinon nähdä selkeästi ja todenmukaisesti esimerkiksi valaisimien ja muiden elementtien tarkat sijainnit ja mitat. 

Ota yhteyttä 3D suunnittelusta »

3D suunnittelu ja mallinnus lisää suunnittelijoiden välistä keskustelua

Sen lisäksi, että 3D suunnittelu esimerkiksi valaistussuunnitteluprosessissa kehittää asiakkaan ja suunnittelijan välistä kommunikaatiota ja helpottaa työn tilaajaa näkemään projektin jokaisen vaiheen, on se tärkeä työkalu asiantuntijatiimimme keskinäisessä tekemisessä. Kun esimerkiksi tehdään projektia, jossa tarvitaan sekä valaistus- että LVI-suunnittelutyötä, saadaan projektin eri elementit sovitettua suunnitteluohjelmien avulla todenmukaisemmin yhteen jo ennen varsinaista työn toteuttamista. 3D suunnittelun avulla saadaan tilaa säästävien ratkaisujen suunnittelu huomattavasti helpommaksi ja tehokkaammaksi.

Menetelmän lukuisiin etuihin kuuluu myös määrälaskenta, koska sen avulla saadaan parhaillaan kaikki kaapelipituudetkin laskentaan mukaan. Tällöin urakoitsijat saavat laskettua tarkemman hinnan ja urakoitsijat ovat keskenään enemmän yhteismitallisia. Huolellinen suunnittelutyö ylipäätään on avainasemassa rakentamiskustannuksien minimoimisessa.

Soita 010 321 4420 »

Käytössä olevat CAD-ohjelmat

Suunnittelutyömme tapahtuu kokonaan tietokoneavusteisesti ja asiantuntijoidemme käytössä on seuraavat CAD-sovellusohjelmat:

  • MagiCAD 2D ja 3D suunnitteluun ja tietomallinnukseen 
  • MagiCAD Circuit Designer (piirikaaviot)
  • CadiE Sähäkkä 2D-suunnitteluun (pohjapiirustukset, aksonometriset ja muut kaaviot)
  • CadiE Kessu (keskusten pääkaaviot)
  • CadiE Pikasso (piirikaaviot)
  • Dialux (valaistuslaskenta)
  • Febdok (verkon mitoitus ja dokumentointi)

Kattava palvelutarjonta ympäri Suomea

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy:n laadukas 3D suunnittelu kattaa koko Suomen. Lisäksi toteutamme sähköteknistä suunnittelua, valvontaa sekä konsultointia. Palveluihimme kuuluvat suunnittelu-, valvonta- ja konsultointipalvelut uudis- ja saneerauskohteisiin kaikkialle Suomeen. Erikoisalojamme ovat erityisesti tietoverkkojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvät palvelut, joita olemme tehneet useammalle valtakunnallisesti toimivalle yritysketjulle. Meiltä saat myös turvallisuussuunnittelun ja sähkösuunnittelun.

3D suunnittelu yli 30 vuoden kokemuksella

Olemme perheyhtiö, jonka tiimiin kuuluu neljä asiantuntijaa. Meillä on sähkösuunnittelusta, -valvonnasta ja -asennuksesta yli kolmenkymmenen vuoden kokemus. Työmme korkeasta laadusta kertovat lukuisat tyytyväiset, pitkäaikaiset asiakkaamme, jotka ovat vuosien ajan luottaneet käsiimme vaativimmatkin projektit. Asiakkaisiimme kuuluu muun muassa suomalaisia vakuutusyhtiöitä sekä merkittäviä julkishallinnon toimijoita. Haluatko kuulla lisää 3D suunnittelusta tai muista palveluistamme? 

Ota yhteyttä!

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Tammelantie 8, 03600 Karkkila

010 321 4420

Yhteydenottolomake


Salattu email: -
(lähetys sivulta www.turvaposti.fi)

Y-tunnus: 0746709-2

YHTEYSHENKILÖT

Seppo Räsänen

Seppo Räsänen
Toimitusjohtaja,
Sähköinsinööri
Puh. 010 321 4421
Gsm. 0500 408 029
-

Ossi Hämäläinen

Ossi Hämäläinen
Sähkösuunnittelija, varatoimitusjohtaja
Insinööri, sähköinen talotekniikka (Ylempi AMK)
Puh. 010 321 4422
Gsm. 050 382 6724
-

CV_Suomi.pdf

CV_English.pdf

Lea2

Lea Ullgren
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-

Aila Raemäki

Aila Raemäki
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-