Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu tekee tilasta toimivan ja käytännöllisen. Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsäsen palveluihin kuuluvat monipuoliset suunnittelu-, valvonta- ja konsultointipalvelut. Olemme toteuttaneet valaistussuunnittelua Helsingissä ja muualla Suomessa yli 30 vuoden ajan.

Meillä on tarjota asiakkaillemme kokeneet ja pätevät ammattilaiset suunnittelemaan, valvomaan ja konsultoimaan sähköasioissa yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita. Olemme pieni perheyritys, joka arvostaa laadukasta, nopeaa ja joustavaa palvelua. Isoimmat asiakkaamme Suomessa ovat olleet suuria ketjuyrityksiä, joille olemme tottuneet tekemään monenlaisia suunnittelutöitä. Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo ja Vantaa mutta meillä on myös paljon asiakkaita Turussa ja Tampereella. Tulemme sopimuksen mukaan myös muualle Suomeen.

Haluatko lisätietoja valaistussuunnittelusta >>

Valaistussuunnittelu toimistoon tai julkiseen tilaan

Miksi maksaa valaistussuunnittelusta ammattilaiselle?

  • Ammattilainen tietää mitä tekee. Työ tehdään kerralla oikein ja jälki on laadukasta sekä pitkäikäistä.
  • Hyvä suunnittelu takaa onnistuneen ja käytännöllisen lopputuloksen.
  • Yksityiskohdat ja kokonaisuuden hallinta ovat ammattilaiselle tärkeitä arvoja.
  • Ammattilainen ottaa huomioon lait ja standardit.
  • Meillä on käytössä myös alan parhaat ohjelmat: 3D-visualisointi- ja laskentaohjelmat, joilla taataan paras mahdollinen työjälki.

Mitä valaistussuunnittelu pitää sisällään?

Teemme valaistussuunnittelua lähes kaikissa kohteissamme. Tyypillinen tila, johon valaistussuunnittelu toteutetaan, on saneerattava toimistorakennus, jonne vaaditaan hyvää sähkösuunnittelua. Suunnittelemme valaistuksesta asiakkaan näköisen ja hänen tarpeilleen sopivan kokonaisuuden, jossa pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon. Erityisesti toimistotiloissa hyvä valaistuskokemus vain korostuu. Valaistuksen tulee olla riittävää ja käytännöllistä sekä tarvittaessa näyttävää ja loistokasta aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Valaistussuunnitelma suunnitellaan niin hyvin, ettei urakoitsijalle jää mitään epäselvyyksiä. Käymme myös työmailla seuraamassa valaistussuunnitelmien täytäntöönpanoa. Näin varmistuu asiakkaalle paras lopputulos. Lisäksi teemme asiakkaalle lopuksi myös loppupiirustukset ja dokumentoimme kaikki vaiheet selkeästi paperille myöhempää tarvetta silmällä pitäen. Työmme valaistussuunnitelmien parissa on siis kokonaisvaltaista ja kattavaa.

Minne kaikkialle teemme valaistussuunnittelua?

Valaistussuunnittelu voidaan toteuttaa kaikkiin mahdollisiin uudisrakennuksiin ja saneerattaviin kohteisiin toimistoista navettoihin.

Soita 010 321 4420 »

Tarjoamme myös huollon ja asennuksen alihankintapalveluin

Olemme erikoistuneet suunnitteluun, valvontaan sekä konsultointiin erilaisissa sähkö- ja valaistusasioissa. Meidän kautta asiakas saa lisäksi luotettavan ja laajan alihankintaverkoston, joka on tottunut huoltamaan ja asentamaan suunnittelemamme valaistussuunnitelmat ym. Järjestämme tarvittaessa huolloista ja asennuksista kilpailutuksen. Huolehdimme siitä, että asiakas saa kauttamme kaiken tarvitsemansa ja on tyytyväinen valaistussuunnittelun ja muiden sähkötöiden lopputulokseen.

Käytössämme on alan parhaat ohjelmat ja työkalut

Meillä työskentelee vain alansa kokeneita ammattilaisia ja heillä on käytössään alansa parhaat työvälineet ja ohjelmat. Esimerkiksi valaistussuunnitelmat pystytään tekemään 3D-visualisointina ja laskelmat tehdään laadukkaiden laskentaohjelmien avulla. Valaistussuunnittelu ei tästä laadukkaammaksi muutu. Pystymme näyttämään suunnittelutyömme tulokset asiakkaalle helpossa muodossa 3D-visualisoinnin avulla, jolloin asiakas ymmärtää paremmin, mitä olemme suunnitelleet ja tarkoittaneet. Asiakkaan etujen mukaista on, että he ymmärtävät koko ajan missä mennään ja mitä tehdään.

Parasta mahdollista palvelua valosuunnittelun parissa

Valaistussuunnittelu on meille arkipäivää ja me tunnemme siihen liittyvät käytännöt läpikotaisin. Voimme ylpeänä tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua liittyen mm. kokonaisvaltaiseen sähkösuunnitteluun, turvallisuussuunnitteluun ja valaistussuunnitteluun.

Soita 010 321 4420 »

Ota yhteyttä!

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Tammelantie 8, 03600 Karkkila

010 321 4420

Yhteydenottolomake


Salattu email: -
(lähetys sivulta www.turvaposti.fi)

Y-tunnus: 0746709-2

YHTEYSHENKILÖT

Seppo Räsänen

Seppo Räsänen
Toimitusjohtaja,
Sähköinsinööri
Puh. 010 321 4421
Gsm. 0500 408 029
-

Ossi Hämäläinen

Ossi Hämäläinen
Sähkösuunnittelija, varatoimitusjohtaja
Insinööri, sähköinen talotekniikka (Ylempi AMK)
Puh. 010 321 4422
Gsm. 050 382 6724
-

CV_Suomi.pdf

CV_English.pdf

Lea2

Lea Ullgren
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-

Aila Raemäki

Aila Raemäki
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-