Turvallisuussuunnittelu ja turvajärjestelmät

Turvallisuussuunnittelu on nykyään hyvin merkittävässä roolissa sekä yritysmaailmassa että julkisella sektorilla. Turvallisuussuunnittelu pitää sisällään muun muassa kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloilmoitin-, turvavalaistus- ja päällekarkaushälytysjärjestelmät. Kaiken kattavan turvallisuussuunnittelun saat meiltä.

Turvallisuussuunnittelu asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä

Turvallisuussuunnittelussa kartoitamme aina asiakkaan tarpeet ja otamme huomioon kunkin kohteen yksilölliset ominaisuudet kokonaisvaltaisen turvallisuusjärjestelmän suunnittelussa. Osaamme laatia parhaat turvallisuusratkaisut eri välineineen ja toimenpiteineen, jotka yhdessä muodostavat turvaa tuovan lopputuloksen yrityksellesi.

Turvallillisuussuunnittelu on erityisosaamistamme ja olemme alan kokenut ammattilainen. Työskentelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla Helsinki - Espoo - Vantaa, mutta palvelemme asiakkaita myös muualla Suomessa!


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kokonaisvaltaiset turvajärjestelmät 

turvallisuussuunnitelu ja nykyaikaiset ratkaisutTurvajärjestelmä koostuu monista yksittäisistä järjestelmistä, jotka yhdessä muodostavat kattavan turvaratkaisun. Turvajärjestelmän osa-alueita ovat muun muassa:

  • Kulunvalvontajärjestelmät
  • Kameravalvontajärjestelmät
  • Rikosilmoitinjärjestelmät
  • Paloilmoitinjärjestelmät
  • Turvavalaistusjärjestelmät
  • Päällekarkaushälytysjärjestelmät


Laadimme kullekin asiakkaalle juuri heidän tarpeitaan parhaiten palvelevat turvaratkaisut, jotka suojelevat niin henkilöitä kuin omaisuutta. Toteuttamamme turvallisuussuunnittelu muodostaa turvaa ja lopputulos on aina turvallisuussuunnitelma, johon voit luottaa. Yritysten ohella palvelemme myös muun muassa julkista sektoria sekä valtakunnallisesti toimivia ketjuja.

Turvallisuussuunnitelu ja valvonta

Turvallisuussuunnittelu toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Kartoitamme tilat ja tarvittavat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Työmme sisältää suunnittelun ja mahdolliset valvontatyöt – varsinainen asennustyö tai huoltotoimenpiteet eivät lukeudu palveluihimme.

Kauttamme turvallisuussuunnittelu onnistuu kokonaisvaltaisesti, sillä yhteistyökumppaniverkostomme on laaja, joten tarvittaessa voimme suositella sinulle luotettavia alan ammattilaisia, jotka hoitavat erilaiset asennus- ja huoltotyöt varmalla otteella. Voit myös käyttää vapaasti omaa luottoasentajaasi tai muita omia kontaktejasi turvallisuussuunnitelman käytännön toteutuksessa.

Haluamme, että asiakas ymmärtää ja tietää mitä teemme – olemme tiiviisti yhteydessä asiakkaaseen koko projektin ajan ja pidämme asiakkaan ajan tasalla työn edistymisestä.

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy – turvallisuuden ammattilainen vuodesta 1989 

Olemme pääkaupunkiseudun liepeillä Karkkilassa sijaitseva yritys, joka on erikoistunut sähkötekniseen suunnitteluun, valvontaan ja konsultointiin. Palveluihimme kuuluvat myös sähkösuunnittelu ja valaistussuunnittelu. Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy on toiminut alalla jo vuodesta 1989 ja tällä hetkellä työllistämme neljä sähköalan ammattilaista. Laatu, tarkkuus ja ammattiylpeys yhdistävät kaikkia työntekijöitämme.

Työskentelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Helsinki – Vantaa – Espoo -akselin lisäksi palvelemme yrityksiä, julkista sektoria sekä valtakunnallisesti toimivia ketjuja myös maanlaajuisesti. Meillä on lukuisia asiakkaita muun muassa Turussa ja Tampereella. Maantieteellinen sijainti ei siis ole este tietotaitomme hyödyntämiselle.

Satsaamme korkealaatuiseen työjälkeen ja henkilökunnan ammattitaitoon.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Ota yhteyttä!

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Tammelantie 8, 03600 Karkkila

010 321 4420

Yhteydenottolomake


Salattu email: -
(lähetys sivulta www.turvaposti.fi)

Y-tunnus: 0746709-2

YHTEYSHENKILÖT

Seppo Räsänen

Seppo Räsänen
Toimitusjohtaja,
Sähköinsinööri
Puh. 010 321 4421
Gsm. 0500 408 029
-

Ossi Hämäläinen

Ossi Hämäläinen
Sähkösuunnittelija, varatoimitusjohtaja
Insinööri, sähköinen talotekniikka (Ylempi AMK)
Puh. 010 321 4422
Gsm. 050 382 6724
-

CV_Suomi.pdf

CV_English.pdf

Lea2

Lea Ullgren
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-

Aila Raemäki

Aila Raemäki
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-