Tietoverkkosuunnittelu

Tietoverkkosuunnittelu on nykypäivänä tärkeä sijoituskohde, kun halutaan taata laitteiden sujuva toimivuus

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy on pieni perheyritys, jolla on lähes 30 vuoden kokemus alalta. Meidän kauttamme yksityiset ja julkisen puolen asiakkaat sekä valtakunnalliset ketjut saavat sähkö-, valaistus- ja tietoverkkosuunnittelut ammattitaidolla. Olemme olleet mukana niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa. Toimimme pääsääntöisesti Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella mutta sopimuksen mukaan tulemme mielellämme myös muualle Suomeen. Olemme olleet hyvin aktiivisia mm. Turussa ja Tampereella – tietoverkkosuunnittelu.

Soita 010 321 4420 »

Olemme yritys, joka satsaa laadukkaaseen työjälkeen ja henkilökunnan osaamiseen


Meillä on koulutettu ja kokenut henkilökunta, joka tekee taatusti tarkkaa ja laadukasta työtä liittyen mm. tietoverkkosuunnitteluun. Henkilökunnallamme on käytössä alan parhaat suunnitteluohjelmat sekä muut ammatillisen työkalut. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja heillä on alalla toivottu ammattipätevyys. Olemme erikoistuneet sähkösuunnittelu-, valvonta- ja konsultointipalveluihin, mutta meidän kautta saat käyttöösi tarvittaessa myös asennuspalvelua. Esimerkiksi tietoverkon asennus ja huolto toteutetaan hyvien yhteistyökumppaniemme kautta. Tietoverkkosuunnittelu on sitä, mitä osaamme parhaiten ja siihen panostamme täydellä teholla.

Meille tärkeää on myös, että asiakas ymmärtää ja tietää mitä teemme. Otamme asiakkaan kaikki toiveet ja tarpeet huomioon sekä pidämme yhteyttä koko projektin ajan.

Haluatko lisätietoja tietoverkkosuunnittelusta, ota yhteyttä »

Tietoverkkosuunnittelu kattaa lähes kaikki nykyajan järjestelmät

Hyvällä tietoverkkosuunnittelulla mahdollistetaan kohteeseen toimiva verkko, jossa mm. fyysiset tietoturva-asiat on huomioitu. Tietoverkkosuunnittelun ohella suunnittelemme myös muut tele- ja turvajärjestelmät kuten

 • merkinanto
 • porttiohjaus
 • potilastarkkailu
 • äänentoisto
 • videoneuvottelu
 • keskuskello
 • kulunvalvonta
 • työajan seuranta
 • audiovisuaali (AV)
 • paloilmoitin
 • rikosilmoitin
 • päällekarkaushälytys
 • yhteisantenni
 • videovalvonta
 • poistumisreittivalaistusjärjestelmät

Hyvä tele- ja turvasuunnittelu mahdollistaa järjestelmien tarkoituksenmukaisen käytön.

Kuinka tietoverkkosuunnittelu toteutetaan?

Projekti aloitetaan ensin kuuntelemalla asiakasta ja tutustumalla kohteeseen. Tarkan perehtymisen jälkeen jatkamme työtämme suunnittelupöydän ääressä, jossa suurin osa ajastamme kuluu. Yksityiskohtaisen tietoverkkosuunnittelun jälkeen ohjeistamme urakoitsijaa, joka asentaa piirustusten mukaisen tietoverkkojärjestelmän tilaan. Käymme myös paikan päällä työmaalla tarkistamassa, että tietoverkkosuunnitelmaa noudatetaan tarkasti. Dokumentoimme kaiken työn alusta aivan loppuun asti ja työn valmistuttua teemme asiakkaalle vielä loppupiirustukset. Tietoverkkosuunnittelu meidän toteuttamana on tarkkaan harkittua ja taatusti osaavaa.

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy tarjoaa tietoverkkosuunnittelua kattavasti koko maassa

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi ammattilaisen otetta tietoverkkosuunnittelussa? Me hoidamme puolestasi suunnittelun, valvonnan, asentamisen ja huollon. Meillä on tarjota Sinulle monipuolinen arsenaali ammattilaisia ja alihankkijoita. Jättämällä meidän huoleksemme tietoverkkosuunnittelun takaamme, että teemme laadukasta työtä joustavasti ja nopeasti pienen perheyrityksen innolla ja intohimolla.

Tietoverkkosuunnittelu on meidän erikoisalaamme ja jopa isot valtakunnalliset ketjut ovat luottaneet meidän osaamiseemme. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja me takaamme, että onnistumme luomaan sinulle toimivan ja käytännöllisen tietoverkon yrityksesi tai toimistosi tarpeisiin.

Soita 010 321 4420 »

Ota yhteyttä!

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Tammelantie 8, 03600 Karkkila

010 321 4420

Yhteydenottolomake


Salattu email: -
(lähetys sivulta www.turvaposti.fi)

Y-tunnus: 0746709-2

YHTEYSHENKILÖT

Seppo Räsänen

Seppo Räsänen
Toimitusjohtaja,
Sähköinsinööri
Puh. 010 321 4421
Gsm. 0500 408 029
-

Ossi Hämäläinen

Ossi Hämäläinen
Sähkösuunnittelija, varatoimitusjohtaja
Insinööri, sähköinen talotekniikka (Ylempi AMK)
Puh. 010 321 4422
Gsm. 050 382 6724
-

CV_Suomi.pdf

CV_English.pdf

Lea2

Lea Ullgren
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-

Aila Raemäki

Aila Raemäki
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-