Sähkö- ja valaistussuunnitelmien kolmiulotteinen 3D-mallinnus auttaa hahmottamaan, millainen lopputulos on käytännössä


Käytämme sähkö- ja valaistussuunnittelun työkaluina 3D-suunnitteluohjelmia. Kolmiulotteinen suunnitelma auttaa työn tilaajaa hahmottamaan selkeästi suunnitteluprojektin jokaisen vaiheen sekä visualisoi lopputuloksen helposti hahmotettavaan muotoon.


3D-mallintamisen avulla suunnittelu tulee näkyvämmäksi myös asiakkaalle. Erityisesti mallinnus auttaa asiakasta ymmärtämään, miltä lopputulos näyttäisi. Mallinnuksen avulla asiakas näkee todenmukaisesti, mitkä ovat esimerkiksi valaisimien tarkat sijainnit ja kuinka valo niistä heijastuu tilaan. Näin saamme hiottua suunnitelman paremmin asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja lopputuloksen varmemmin sellaiseksi kuin asiakas haluaa.

Seppo Räsäsen toimisto käyttää sähkösuunnittelussa 3D-mallinnusta


3D-suunnittelu ja -mallinnus auttavat myös suunnittelijoita keskustelemaan keskenään


Sen lisäksi, että 3D-suunnittelu helpottaa merkittävästi asiakkaan ja suunnittelijan välistä kommunikaatiota ja työn tilaajaa näkemään paremmin lopputuloksen, mallinnus on tärkeä työkalu suunnittelijoiden keskinäisessä tekemisessä.


Erityisesti tehdessä projektia, jossa tarvitaan useamman suunnittelualan osaajia, saadaan projektin eri elementit sovitettua suunnitteluohjelmien avulla todenmukaisemmin yhteen jo ennen varsinaista työn toteuttamista. Tällä tavoin saamme helpommin suunniteltua esimerkiksi tilaa säästävä ratkaisuja. Kun kohteen tekniikka saadaan pienempään tilaan, jää muuta tilaa enemmän elämiseen. Erityisesti alakatot voidaan suunnitella korkeammiksi ja tekniset tilat pienemmiksi.


3D-suunnitelma hyödyttää myös asentajia työmaalla. 3D-mallista nähdään helposti tarkat paikat kullekin komponentille, jolloin asentajan ei tarvitse arvailla, mitä on haluttu.

3D-suunnittelun etuihin kuuluu myös määrälaskenta. Kolmiulotteinen suunnittelu voidaan tehdä eri tarkkuuksilla, mutta halutessa saadaan ohjelmasta kaikkien komponenttien tarkat määrät ja pituudet. Parhaimmillaan saadaan hyvä arvio esimerkiksi kaapeleiden pituuksista. Tämä auttaa urakoitsijoita laskemaan tarkemman hinnan, jolloin tarjouskilpailusta tulee helpompaa ja tarkempaa. Näin saadaan huomattavaa säästöä rakennuksen kokonaiskustannuksiin.


Käytämme 3D-suunnittelussa MagiCAD- ja Dialux-ohjelmia.


Palvelemme kattavasti ympäri Suomen


Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy tarjoaa asiakkailleen sähköteknistä suunnittelua, valvontaa sekä konsultointia. Palveluihimme kuuluvat suunnittelu-, valvonta- ja konsultointipalvelut uudis- ja saneerauskohteisiin ympäri Suomen.


Erikoisosaamiseemme kuuluvat erityisesti tietoverkkojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvät palvelut, joita olemme tehneet useammalle valtakunnallisesti toimivalle yritysketjulle. Olemme perheyhtiö ja tiimiimme kuuluu neljä asiantuntijaa. Meillä on sähkösuunnittelusta, -valvonnasta ja -asennuksesta yli 30 vuoden kokemus.


Työmme korkeasta laadusta kertovat lukuisat tyytyväiset ja pitkäaikaiset asiakkaamme, jotka ovat vuosien ajan luottaneet meihin vaativissa projekteissa. Asiakkaisiimme kuuluu muun muassa suomalaisia vakuutusyhtiöitä sekä merkittäviä julkishallinnon toimijoita.

Haluatko kuulla lisää 3D-suunnittelusta tai muista palveluistamme? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Tammelantie 8, 03600 Karkkila

010 321 4420

Yhteydenottolomake


Salattu email: -
(lähetys sivulta www.turvaposti.fi)

Y-tunnus: 0746709-2

YHTEYSHENKILÖT

Seppo Räsänen

Seppo Räsänen
Toimitusjohtaja,
Sähköinsinööri
Puh. 010 321 4421
Gsm. 0500 408 029
-

Ossi Hämäläinen

Ossi Hämäläinen
Sähkösuunnittelija, varatoimitusjohtaja
Insinööri, sähköinen talotekniikka (Ylempi AMK)
Puh. 010 321 4422
Gsm. 050 382 6724
-

CV_Suomi.pdf

CV_English.pdf

Lea2

Lea Ullgren
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-

Aila Raemäki

Aila Raemäki
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-