Sähkösuunnittelu

Hyvin tehty sähkösuunnittelu takaa onnistuneet ja pitkäikäiset sähköratkaisut

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy suunnittelee, valvoo ja konsultoi lähes 30 vuoden kokemuksella sähköasioissa. Meidän kautta saat kokonaisvaltaista palvelua liittyen mm. sähkö-, valaistus- ja tietoverkkosuunnitteluun. Olemme pieni perheyritys, jolle henkilökohtainen ja laadukas palvelu on elinehto. Mainittakoon, että suuret valtakunnalliset yritysketjut ovat päätyneet valitsemaan juuri meidän palvelumme. Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy on varma ja kokenut valinta, jolla on satoja tyytyväisiä käyttäjiä.

Sähkösuunnittelu ja sen valvonta sekä konsultointi yhdessä paketissa

Teemme sähkösuunnittelua uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin aina toimistoista teollisuushalleihin. Tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen huolellisesti ja kartoittamaan asiakkaan omat toiveet ja tarpeet. Yksityiskohtaisen perehtymisen jälkeen sähkösuunnittelijamme aloittavat suunnittelutyön. Laadukas suunnittelutyö vie aikaa ja siinä otetaan huomioon sekä lainmääräykset, asiakkaan toiveet ja käytännöllisyys. Sähkösuunnittelu hoidetaan pätevien ammattilaisten tekemänä ja tarkistamana. Mitään ei jää huomaamatta, kun kokeneet ja taitavat sähkösuunnittelijamme lyövät päänsä yhteen asiakkaan tarpeiden toteuttamiseksi.

Suunnittelutyön jälkeen suunnitelmat viedään urakoitsijalle. Hoidamme sähkösuunnittelutyöt niin yksityiskohtaisesti ettei urakoitsijalle jää mitään epäselvää suunnitelmasta. Valvomme myös henkilökohtaisesti työmaalla sähkösuunnitelman noudattamista. Työn valmistuttua teemme vielä asiakkaallemme loppupiirustukset ja muut dokumentoinnit. Sähkösuunnittelu- ja valvontatyön lisäksi meiltä saa myös kattavat konsultointipalvelut liittyen mm. sähkö-, valaistus- ja tietoverkkosuunnitteluun. Tarvittaessa kilpailutamme myös urakoitsijat.

Sähkösuunnittelu on hyvä jättää ammattilaisen tehtäväksi

Miksi sähkösuunnittelussa kannattaa käyttää ammattilaista?

  • Ammattipätevyys takaa tasokkaan suunnittelutyön. Sähkösuunnittelu ja asennustyöt hoidetaan kerralla oikein, mukaan lukien lakien määräysten ja standardien noudattaminen.
  • Turvallisuus taataan valitsemalla ammattilainen sähkösuunnittelutöihin ja asennustöihin. Turvallisuus korostuu etenkin niissä rakennuksissa, missä ihmiset aikovat asua ja työskennellä.
  • Osallistut harmaan talouden torjuntaan. Harmaa talous on ollut pitkään tapetilla ja sen estämiseksi etenkin valtio tekee työtä jatkuvasti.
  • Tekemisen taso on erinomainen pienintä yksityiskohtaa myöden.
  • Sähköviat jäävät minimiin ja työn pitkäikäisyys vain korostuu.
  • Tehdystä työstä jää tarkat dokumentit asiakkaan käyttöön, mikä helpottaa mm. seuraavan remontin suunnittelua ja toteuttamista.


Sähkösuunnittelu pitää sisällään tilanteesta riippuen kaikkea aina toimistoiden työpisteiden varustelusta muuntamoiden suunnitteluun. Ison kokonaisuuden hallintaan vaaditaan paitsi ammattitaitoa mutta myös kokemusta ja valvontatyötä, jotka kaikki saat Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy:n kautta. Projektista riippuen työt voivat vaihdella kestoltaan kahdesta tunnista peräti kolmeen vuoteen. Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy hoitaa kaiken kirjavat sähkösuunnittelutyöt laatua kunnioittaen ja asiakkaan toiveita noudattaen.

Toimintamme ulottuu koko Suomen alueelle

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy toimii pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta meillä on myös paljon asiakkaita Turusta ja Tampereelta. Tulemme sopimuksen mukaan kaikkialle Suomeen tarjoamaan kattavat sähkösuunnittelu-, valvonta- ja konsultointipalvelut. Toteutamme myös asennusvalvontaa valaistussuunnittelua ja turvallisuussuunnittelua. Asiakkaita meillä on laidasta laitaan niin yksityiset, yritykset ja valtakunnalliset isot ketjut. Sähkösuunnittelu voidaan tehdä monella tapaa mutta meidän kautta saat taatusti laadukasta, nopeaa ja tarkkaa suunnittelua vankalla ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella.


Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä!

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Tammelantie 8, 03600 Karkkila

010 321 4420

Yhteydenottolomake


Salattu email: -
(lähetys sivulta www.turvaposti.fi)

Y-tunnus: 0746709-2

YHTEYSHENKILÖT

Seppo Räsänen

Seppo Räsänen
Toimitusjohtaja,
Sähköinsinööri
Puh. 010 321 4421
Gsm. 0500 408 029
-

Ossi Hämäläinen

Ossi Hämäläinen
Sähkösuunnittelija, varatoimitusjohtaja
Insinööri, sähköinen talotekniikka (Ylempi AMK)
Puh. 010 321 4422
Gsm. 050 382 6724
-

CV_Suomi.pdf

CV_English.pdf

Lea2

Lea Ullgren
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-

Aila Raemäki

Aila Raemäki
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-