Asennusvalvonta ja suunnittelun ohjaus

Asiantunteva asennusvalvonta varmistaa, että työ toteutetaan suunnitelman ja hyvän asennustavan mukaisesti ja että mahdollisia yllätyksiä ei tule eteen. Sama pätee sähkötöiden suunnittelun ohjaukseen – varmistamme tilaajan tahdon ja edun toteutuvan.

Asennusvalvonta ja suunnittelun ohjaus käsittävät kaikki sähkötyöt sekä mm. valaistustyöt, turvallisuusjärjestelmät ja tietoverkot.

Soita 010 321 4420 »

Asennusvalvonta on työn tilaajan etujen valvomista

kokenut ammattilainen asennusvalvontaanValvomme sähkötöitä ja varmistamme, että kaikki työt toteutetaan tilaajan etujen ja suunnitelman mukaisesti. Työkohteisiimme kuuluvat muun muassa liiketilat, toimistorakennukset ja pienteollisuustilat.

Asiantunteva asennusvalvonta on erittäin suotavaa ja suositeltavaa, jopa välttämätöntä, mikäli halutaan varmistaa turvallinen sähköasennuksien toteutus. Valvomme työmaalla tilaajan oikeuksia ja sähkösuunnitelman noudattamista – varmistamme, että sähkötyöt toteutetaan hyvän asennustavan ja säädösten mukaisesti. Tarvittaessa voimme valvoa myös dokumentointia ja loppupiirustusten tekoa.

Sähkötöiden suunnittelun ohjaus ja valvonta

Asennusvalvonnan lisäksi teemme myös sähkö-, valaistus-, turvallisuus- ja tietoverkkosuunnittelun ohjausta ja valvontaa. Katsomme tilaajan etuja ja valvomme, että suunnitelmassa huomioidaan kaikki tilaajan toiveet ja vaatimukset.

Olemme asiantuntijalinkki suunnittelevan tahon ja asiakkaan välillä. Annamme suunnittelijalle suunnitelman lähtötiedot, käymme läpi valmiin suunnitelman ja tarkistamme, että suunnitelma on toteutettu tilaajan vaatimusten ja toiveiden mukaisesti. Sinun ei tarvitse olla sähkösuunnittelun ammattilainen – me valvomme etuasi ja pidämme huolen, että suunnitelmassa on otettu huomioon kaikki sovitut asiat.

Haluatko lisätietoja suunnittelupalveluista, ota yhteyttä » 

Palvelemme yrityksiä ja julkisia toimijoita

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yritykset ja julkisella sektorilla toimivat tahot sekä maanlaajuisesti toimivat ketjut. Asennusvalvonta kohdistuu uusirakennuksiin ja saneerauskohteisiin, normaalisti kohteemme ovat saneerattavia rakennuksia.

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen palvelee pääkaupunkiseudun ohella maanlaajuisesti eli maantieteellinen sijainti ei ole este asennusvalvontapalveluidemme hyödyntämiselle. Asiakkaitamme sijaitsee runsaasti myös esimerkiksi Turussa ja Tampereen seudulla.

Olemme laadukas ja joustava perheyritys

Olemme joustava perheyritys – laadukas, kotimainen ja henkilökohtainen palvelu on meidän ehdoton vahvuutemme. Asiakkaitamme ovat muun muassa monet valtakunnalliset ketjut ja meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita. Asennusvalvonta varmistaa, että lopputulos on laadukas ja suunnitelman mukainen. Meiltä myös sähkösuunnittelu ja turvallisuussuunnittelu.

Projektin johtaminen vaatii alan erikoistietotaitoa, jota Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy:ltä löytyy runsaasti. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä heti kun asennusvalvonnan tarve selviää. Mitä aiemmin olet meihin yhteydessä, sitä perusteellisemmin voimme valmistua työhön. Tarvittaessa pystymme reagoimaan tilauksiin hyvinkin nopeasti, jopa saman päivänkin aikana. Joustavuus ja nopeus ovat pienen perheyrityksemme ehdottomia valtteja.

Soita 010 321 4420 »

Ota yhteyttä!

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Tammelantie 8, 03600 Karkkila

010 321 4420

Yhteydenottolomake


Salattu email: -
(lähetys sivulta www.turvaposti.fi)

Y-tunnus: 0746709-2

YHTEYSHENKILÖT

Seppo Räsänen

Seppo Räsänen
Toimitusjohtaja,
Sähköinsinööri
Puh. 010 321 4421
Gsm. 0500 408 029
-

Ossi Hämäläinen

Ossi Hämäläinen
Sähkösuunnittelija, varatoimitusjohtaja
Insinööri, sähköinen talotekniikka (Ylempi AMK)
Puh. 010 321 4422
Gsm. 050 382 6724
-

CV_Suomi.pdf

CV_English.pdf

Lea2

Lea Ullgren
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-

Aila Raemäki

Aila Raemäki
Suunnitteluassistentti
Puh. 010 321 4420
-